Om oss

Vad är tankesatt?

tankesatt startade som en fråga-svar-sajt i stil med Quora. Syftet var från början att hjälpa ungdomar som fastnat i datorspelsberoende. Vi upptäckte att motivation och bristen på densamma var en springande punkt när det gäller skolarbete för dagens ungdomar och det ledde till kurser med kreativ inriktning för ungdomar. Vi undervisar och utbildar i CAD, programmering och WordPress för att de ska producera mer och inte bara konsumera vad som finns på nätet. 

Datorspelsproblematiken som det startade med ligger nog lika mycket i huvudet hos vuxenvärlden som hos ungdomarna. En naturlig fortsättning är då att utbilda vuxna inom det område där kreativitet möter IT. Således är vår huvudsakliga verksamhet inom tankesatt idag kurser för vuxna. Forumet och bloggandet håller vi igång för att fortsätta informera och utbilda.

Ordet tänkesätt är en fri översättning av Carol Dwecks mindset. Syftet med den här sajten är att hjälpa människor att ändra sitt tänkesätt - att bli tankesatta.

 

Vem står bakom?

Jag som startat tankesatt heter Håkan Elderstig. Jag är lärare. Jag undervisar och skapar situationer för lärande. tankesatt.se är ett utvecklingsprojekt som ägs av Vokativ Förlag & Multimedia.

Om du skänker 50 kr så kan vi skapa mer innehåll!

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *